Intracom Telecom anunță Soluțiile de Acces și de Transmisiuni în banda de 39GHz, compatibile FCC pentru piața SUA

368

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, activând în România prin Intrarom, anunță introducerea noilor linii de produse de acces și de transmisiuni  în banda de frecvență de 39GHz.

Compania expune WiBAS ™ -Connect 39GHz și OmniBAS ™ -BX 39GHz FCC Compliant Access și soluțiile sale de transmisiuni la standul său  S.2024, South hall, în cadrul Mobile World Congress Americas, 12-14 septembrie 2018, în Los Angeles.

WiBAS ™ -Connect, produsul principal al companiei dedicat accesului ultra-broadband, este conceput să funcționeze la un spectru de frecvențe de 39GHz, conform reglementărilor FCC. Produsul utilizează canale de 100 MHz care oferă o viteză de transfer de 1Gbps pe abonat, pentru un upload si un download rapid. Fiecare stație radio de bază este proiectată pentru a servi până la 60 de abonați și are un software complet upgradabil. Platforma WiBAS ™ Connect include funcționalități pentru provizionarea masivă de abonați și pentru autentificarea automată a abonatului. WiBAS ™ Connect în 39GHz împrumută toate tehnologiile de bază de la platforma care este deja operațională la nivel mondial în benzile de 10.5GHz, 26GHz și 28GHz, cu abonați care beneficiază de servicii cu viteză de download de 200Mbps.

OmniBAS ™ -BX este cel mai nou produs al portofoliului inovativ de transmisie și acces radio de tip Point-to-Point. Deja disponibilă în banda de frecvență de 18GHz și cu intenția de a introduce disponibilitate în benzile de 13GHz și 38GHz în 2018, compania extinde familia de produse cu caracteristici compatibile cu cele din banda de frecvență 39GHz și compatibile FCC, pentru utilizarea pe piața americană. OmniBAS ™ -BX este un radio outdoor complet, care include câteva caracteristici inovatoare de transmisie și de rețea. Aceste produse sunt gata să acomodeze o serie de protocoale Layer-3 (IP / MPLS și SDN) și să permită upgrade de rețele backhaul 5G.

Intracom Telecom se angajează să consolideze și să dezvolte în continuare banda de frecvențe de 39 GHz cu tehnologii precum TDD, antena direcționabilă, formarea fasciculului și algoritmi mai performanți de alocare a lățimii de bandă.

John Tenidis, Director de Marketing al Portofoliului de Soluții Wireless Intracom Telecom, a declarat: “Necesitatea de a lansa linii de produse de acces și transmisie compatibile FCC în banda de frecvență radio de 39GHz a fost alimentată de nevoia de a servi clienții din SUA, o piață care este liderul indiscutabil pentru lansarea rețelelor 5G utilizând benzi de undă milimetrice. Intracom Telecom se angajează să-și servească clienții cu soluții inovatoare, inclusiv produsul sau de top, StreetNode ™ în banda de frecvențe de 28GHz și 60GHz, asigurând ultra-broadband și efort minim de implementare“.