Integrarea Touch ID în display ar putea întârzia lansarea iPhone 8

- Adrian Ungureanu
156

Synaptics nu a reușit să vină cu o soluție prin care să integreze în display senzorul de amprente pentru cei de la Samsung, tehnologia fiind una mai complicată decât pare la prima vedere, iar cei de la Apple par să aibă și ei probleme cu soluția lor, Touch ID.

Cele mai noi zvonuri din industrie spun că Apple are dificultăți să integreze senzorul Touch ID în display-urile OLED care urmează să echipeze noile iPhone 8/X/Pro, adică iPhone-ul aniversar.

Analiștii afirmă că dacă Apple nu rezolvă problema integrării acestei tehnologii în display-uri cât mai repede pentru a se încadra în agenda inițială pot trei scenarii. Unul este acela în care telefonul va veni cu o altă soluție de autentificare prin amprentă, cum a recurs și Samsung, al doilea, să ofere o altă variantă de autentificare cum ar fi recunoașterea facială și/sau scanarea irisului, iar al treilea să amâne lansarea pentru a integra Touch ID în ecran.

Dar acesta nu este singurul motiv din care producția ar putea întârzia. Săptămâna trecută au apărut informații legate și de sistemele de realitatea augmentată la care Apple ține foarte mult să le lanseze funcționând la cei mai buni parametrii.