Încă un producător de huse încearcă să anticipeze cum va arăta Galaxy Note 8

- Adrian Ungureanu
206

Producătorii de huse chiar nu pierd timpul. Lucrează din anticipat la huse de protecție pentru cele mai așteptate telefoane. Evident, Galaxy Note 8 nu avea cum să nu fie pe lista de priorități a companiilor de profil.

Au apărut deja câteva imagini și randări de la producătorii de huse, în ultimele săptămâni, dar iată că a mai apărut încă un set de imagini. De această dată, vedem niște randări în care apare și un presupus Galaxy Note 8, nu doar imagini cu husele.

Evident, modelul folosit în aceste randări este în trend cu ultimele zvonuri legate de Galaxy Note8. Design similar cu cel de pe seria Galaxy S8, vedem camera principală duală, senzorul de amprentă păstrat în linie cu senzorii foto, ecranul foarte mare care va echipa nou phablet și el cu raport 18.5:9, dar și lăcașul pentru S-Pen, așezat în linie, lângă difuzor, portul USB Type-C și jack-ul audio.

Este însă destul de riscant să mizăm pe aceste randări. Unii producători pot avea design-ul real al telefoanelor, dar cei mai mulți doar mizează pe zvonuri sau pe randările care au apărut pe internet din surse neoficiale, așa nu nu putem garanta că exact așa va arăta Galaxy Note 8, dar cel mai probabil, într-o foarte mare măsură va fi asemănător.