Încă un iPhone 7 Plus a explodat – cu o zi înainte trecuse testele de siguranţă

- Adrian Ungureanu
2362

Apple se află iar în centrul atenţiei după un nou episod în care un iPhone 7 Plus a explodat. Acțiunea s-a petrecut în Statele Unite, iar compania a început investigaţiile în acest caz, ieşit din comun.

De ce este un caz mai ciudat? Pentru că posesoarea telefonului s-a prezentat cu o zi înainte la o reprezentanţă a operatorului de telecomunicaţii Sprint. Aceasta s-a dus cu telefonul la magazinul de unde l-a cumpărat pentru că dispozitivul nu mai funcţiona.

Angajatul Sprint a reuşit să restabilească funcționalitatea telefonului şi a rulat un test pentru a vedea ce era în neregulă cu telefonul în cauză. Rezultatele nu au indicat nimic ieșit din comun aşa că ceea ce a urmat a fost total neaşteptat.

Posesoarea telefonului şi-a lăsat telefonul la încărcare peste noapte pe pat, lângă ea. Dimineaţa, iubitul acesteia l-a scos de la încărcare şi l-a pus pe noptieră. La scurt timp, a observat că din telefon a început să iasă fum așa că a luat telefonul şi l-a dus rapid în baie. După câteva momente, telefonul a explodat.

Eu încă dormeam, telefonul era lângă capul meu, lăsat la încărcat. Iubitul meu l-a mutat pe un dulap şi în timp ce era la baie a văzut cu coada ochiului cu iese fum din telefon. A venit repede, l-a luat şi l-a dus în baie unde a explodat“, a povestit Brianna Olivas, posesoarea telefonului cu pricina.

Se pare că între timp, Brianna a primit un nou telefon la schimb, iar cei de la Apple au anunţat că țin în continuare legătura cu aceasta pentru a afla care au fost cauzele ce au condus la acest eveniment nefericit.