Încă un indiciu că seria Galaxy A (2018) va fi dotată cu display-uri Infinity

- Adrian Ungureanu
394

Lansarea seriei Galaxy S8 a fost doar un început pentru Samsung care pare să dea un ”reboot” întregului portofoliu de telefoane, de la cele mai scumpe până la cele mai ieftine.

Galaxy S8 a venit cu noile display-uri Infinity, superbe, performante și lăudate de toată lumea. Galaxy Note 8 a preluat acest tip de ecran și a adus și prima cameră duală pe un telefon Samsung. După acesta, Samsung a ales să lanseze și un Galaxy J7+, dotat cu cameră duală, deși acesta face parte din familia de telefoane de buget.

După ultimele zvonuri, seria Galaxy A pare mai degrabă un upgrade pentru modelele lansate în acest an și vârfurile de gamă din acest an și nu doar o serie de telefoane de clasă medie.

Săptămâna trecută scriam că noul Galaxy A5 va avea 6 GB memorie RAM, apoi au apărut în discuție și zvonuri legate de o cameră duală, componente mai bune decât a avut vârful de gamă Galaxy S8 lansat în primăvară. În urmă cu două zile aflam că Samsung ar fi decis să doteze noua serie Galaxy A, ediția 2018, cu ecrane Infinity, exact ca modelele Galaxy S8, S8+ și Galaxy Note 8.

Astăzi, zvonurile pe această temă se reiau și a apărut și o presupusă schiță de Galaxy A5 sau A7 care să confirme acest lucru. Schița confirmă alegerea trecerea la Infinity Display, dar dacă ne uităm la modulul de cameră nu confirmă că va avea cameră duală, iar senzorul de amprentă se va afla sub cameră.

În schimb, se vorbește de o cameră duală pentru selfie-uri, dar pare cel mai puțin plauzibil lucru din toate componentele aduse în discuție. Aduceți-vă aminte, că Samsung a adus camera duală principală abia în acestă vară, pe Galaxy Note 8.

Nu în ultimul rând, noile zvonuri vin să întărească ipoteza că modelul Galaxy A5 va avea 6 GB memorie RAM, la fel și modelul Galaxy A7.

Ca de fiecare dată, vă recomandăm să vă luați în calcul că acestea sunt zvonuri și surse neoficiale, așa că nimic nu este sigur.