IMWorld 2017 Power by Telekom România, cel mai mare târg de tehnologie B2B al anului, are loc zilele acestea la Romexpo

- Adrian Ungureanu
503

Astăzi și mâine (4 și 5 octombrie) la Romexpo are loc Internet & Mobile World (IMWorld) 2017, cel mai important târg de tehnologie din Europa de Sud Est, dedicat segmentului de business, principalul partener al ediției din acest an fiind grupul Telekom România.

În cadrul evenimentul sunt prezentat cele mai noi și mai inovatoare tehnologii și servicii dedicate segmentului de business, dar și studii și opinii legate de evoluția tehnologiei la momentul actual, dar și în viitor.

În cadrul expoziției vizitatorii pot găsi soluții pentru servicii cloud, inteligență artificială, pot afla mai multe informații despre viitor comunicații, cum ar fi implementarea soluțiile 5G, dar și care este viitorul mașinilor autonome.

Unul din punctele de atracție al acestui eveniment este prezența lui Neil Harbisson, primul cyborg recunoscut la nivel global, care va vorbi mâine (5 octombrie) despre viitorul cyborg-ilor și despre cum implanturile cibernetice nu ne îndepărtează de natura umană și natură în general, ci în mod paradoxal ne apropie mai mult de natură.

Printre partenerii evenimentului și dar și expozanți se mai numără alte companii mari, precum IBM, eMag, Orange, Microsoft, Renault sau Enel.