Imagini reale cu Huawei P20 Lite au fost publicate de autoritățile americane

- Adrian Ungureanu
492

Huawei își pregătește noua serie de telefoane din familia P20, care urmează să fie lansat la finele luni martie, așa că și-a luat certificatele și pentru piața americană.

Telefonul a primit aprobare pentru piața americană din partea Comisiei Federal pentru Comunicații (FCC), iar în ”dosarul” de certificare au apărut și poze reale cu modelul P20 Lite, mezinul noi familii de telefoane de la Huawei.

Putem confirma, astfel, designul real al telefonului. La fel ca și în randările pe care le-am văzut săptămâna trecut, telefonul are un display cu decupaj în partea de sus, în stilul iPhone X, și o cameră duală, poziționată pe verticală, în partea stânga-sus. În centru vedem și senzorul de amprentă.

Cel mai ciudat aspect, este acela că în locurile în care ar fi trebuit să vedem scris numele Huawei, vedem că apare scris ”Shirley”. Cel mai probabil e doar o măsură de protecție luată de Huawei, dar chiar și așa nu are cum să ne inducă în eroare.

Huawei P20 Lite, Huawei P20 și Huawei P20 Plus își vor face apariție la Paris, pe 27 martie, într-un eveniment confirmat oficial de compania chineză.