Imagini noi cu Apple Park filmate cu dronă – încă nu e gata, dar arată tot mai bine

- Adrian Ungureanu
468

Deși ar fi trebui inaugurat încă de anul trecut, noul sediu al celor de la Apple, este tot mai aproape de a deveni complet operațional.

Apple Park a fost filmat zilele acestea cu ajutorul unei drone iar imaginile sunt destul de spectaculoase. Infinity Loop sau Bucla Infinită, cum a fost numită clădirea principală încă are un aspect de clădire neterminată.

Din imagine veți vedea că mai sunt copaci de plantat, spații verzi de completat, iar utilajele de construcție încă nu au dispărut, dar per total, Apple Park pare mai aproape de finalizare mai mult ca niciodată.

Pare destul de evident că Apple încearcă să le ofere angajaților săi care lucrează și care vor lucra aici un loc în care se simtă cuprinși de natură. Mulți copaci, multă verdeață, un lac artificial chiar în interiorul Buclei Infinite, alei, chiar pare a fi un parc.

Noul sediu va putea adăposti 12.000 de angajați, dar deocamdată doar o parte din personal s-a mutat și lucrează aici. Încă nu este clar când Apple se va muta în efectiv complet în noul sediu, dar cu siguranță sunt nerăbdători se mute aici. Personal, mi-ar plăcea să lucrez într-un asemenea sediu.