Scăpare uriașă de informații despre Alcatel 5! Nu ne-a mai rămas niciun secret

- Adrian Ungureanu
429

Scăpare uriașă de informații despre Alcatel 5. Imagini de presă, video promoțional, lista de specificații și inclusiv prețul au ajuns pe internet lăsând nimic imaginației, înainte de prezentarea oficială.

Telefonul este așteptat la Mobile World Congress 2018, care începe pe data de 26 februarie, dar avem deja tot ce trebuie să știm despre Alcatel 5.

Va dispune de un ecran LCD de 5,7 inci, cu rezoluție HD+ (1440×720 pixeli), în format 18:9. La interior se regăsește un modest procesor Mediatek MT6750, octa-core tactat la 1.5Ghz.

Telefonul dispune de 3GB memorie RAM, 32GB memorie RAM și slot pentru card microSD, în care utilizatorii au nevoie de mai mult spațiu de stocare.

Camera principală are un singur senzor de 12MP, dar camera selfie este duală. Este formată dintr-un senzor de 13MP și unul de 5MP. Telefonul va avea și funcție Face Unlock, dar nu este una din cele mai sigure soluții din lume.

Avem și un senzor de amprentă amplasat pe partea din spate, sub cameră și o baterie de 3.000mAh ora.

Telefonul vine cu Android 8.0 Oreo la bord, va fi disponibil în carcasă neagră și aurie, iar prețul pentru piața europeană este de 230 de euro.

Cât despre lansare, ceva ma face să cred că nu va trebui să așteptăm finalul lunii februarie.