Imagine de presă cu Sony Xperia X2 scăpată în online

- Adrian Ungureanu
172

Barcelona este centrul atenţiei în această perioadă, acolo unde mai toate numele mari din industria dispozitivelor mobile vor fi prezente la Mobile World Congress. La aceste eveniment vor fi prezenţi şi cei de la Sony care vor prezenta succesorul modelului Xperia X.

Sony Xperia X2 nu a avut parte de prea multe scăpări, dar iată că o imagine oficială de presă, o randare, au scăpat în online, cu doar câteva zile, înainte de începerea MWC 2017, fără voia companiei japoneze. Din păcate, nu apar şi alte informaţii alături de această nouă imagine, dar din scăpările anterioare acesta va beneficia de dotări destul de bune.

Xperia X2 este aşteptat să vină cu procesor MediaTek Helio P10, 4 GB memorie RAM şi cel puţin 64 GB spaţiu de stocare intern. Sony a instalat pe acest telefon un ecran de 5 inci cu rezoluţie Full HD şi o baterie de 3.000 mAh.

Componenta foto este, însă, cea mai interesantă parte a acestui telefon. Camera principală ar dispune de un senzor de 23 MP, în timp ce camera principală ar urma să aibă un senzor de 16 MP, o cameră care cu siguranţă îi va satisface pe foarte mulţi iubitori de selfie-uri.