Îl lansează sau o nouă alarmă falsă!? Moto X4 anunțat pentru data de 2 septembrie

- Adrian Ungureanu
254

Cred că este telefonul care a fost amânat de cele mai multe ori din ultimii ani, alături de BlackBerry KEYone, ultimul telefon canadian cu tastatură QWERTY fizică.

Trebuia lansat pe data de 30 iunie, dar nu a mai putut din cauza problemelor legate de aprovizionarea cu procesoare de la Qualcomm, apoi ar fi trebuit lansat pe data de 25 iulie, alături de Moto Z2 Force, în New York, dar și acel moment a fost ratat. Ultima dată ratată a fost 24 august, filiala din Brazilia confirmând evenimentul de lansare, dar nu s-a mai întâmplat absolut nimic.

Acum a venit rândul filialei din Filipine să anunțe o nouă dată de lansare, pe 2 septembrie, adică sâmbătă. Compania îi anunță pe fani că pot urmări live lansarea pe Facebook, iar pe anunț este inclus și numele ”Moto X”, ceea ce ar trebui să fie dovada clară că Moto X4 va fi prezentat, dar ținând cont de câte ori s-a stricat ”Lupul, lupul!”, îți e greu să mai crezi.

Plus, că nu văd de ce l-ar prezenta în premieră în Filipine și nu la IFA Berlin 2017, care are loc între 1 și 6 septembrie în capitala Germaniei.