Iată și primele poze reale cu noul smartphone cu clapetă de la Samsung

259

La începutul zilei vă anunțam că a apărut o randare ce pare a fi de presă Galaxy Folder 3 (a fost lansat între timp și am aflat că se numește Leader 8), smartphone-ul cu clapetă de la Samsung, dar acum la final de zi avem parte de o scăpare și mai bună.

Un set între de imagini reale, cu telefonul, din toate unghiurile și care seamănă perfect cu modelul care a apărut în randarea de mai devreme. Telefonul din imagini este și funcțional și se vede că este unul destul de mare. Practic am avea două telefoane cu ecran de 4,7 inci, prinse cu o balama.

Din zvonurile anterioare știm că ambele vor avea 4,2 inci și rezoluție Full HD. Va fi echipat cu procesor Snapdragon 821, vârfurile de gamă din 2014, 4GB de RAM și 64 GB spațiu de stocare intern. De asemenea, telefonul și va fi rezistent la apă și praf. Camera principală va avea un senzor de 12MP, în timp ce camera de selfie-uri va avea un senzor de 5 MP.

Totodată, din manualul de instrucțiuni care a apărut pe site-ul oficial al celor de Samsung, confirmă suportul dual-SIM, încărcare wireless, suportul pentru serviciul Samsung Pay, senzorul de amprentă, platforma Samsung Knox care va oferi mai multă siguranță, conectivitatea 4G LTE, Bluetooth, Wi-Fi, NFC și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.