Iată o randare video superbă cu următorul model Nokia 6

- Adrian Ungureanu
414

Nokia a fost în centru atenției în ultimele două săptămâni în condițiile în care informații despre telefoanele și planurile dar din 2018 au ieșit la suprafață deja.

Primele modele pe care le așteptăm sunt Nokia 6, ediția 2018, și Nokia 9, telefonul care inițial era programat pentru o lansare în acest an, dar nu a mai fost pregătit la timp.

De Nokia 6 suntem cel mai siguri că va fi lansat în ianuarie 2018, toate zvonurile indicând data de 19 ianuarie, dată la care, în 2017, brandul finlandez revenea pe piața smartphone lansând la vânzare în China modelul Nokia 6.

Despre a doua generație de Nokia 6 se vorbește că va veni cu câteva modificări la exterior, determinate de dorința celor de la HMD Global de a actualiza design-ul de pe Nokia 6, instalând un display în format 18:9, mai mare și care a determinat mutarea senzorului de amprentă pe spatele telefonului.

Acest lucru îl putem observa și din clipul de mai jos, în randarea realizată de Concept Creator. Dacă Nokia 6 (2018) va arăta așa, cu siguranță modelul își va mai face câțiva fani în întreaga lume.

No posts to display