Iată cum arată Mi Max 3, gigantul cu ecran de 6,99 inci de la Xiaomi

- Adrian Ungureanu
464

Chinezii de la Xiaomi pregătesc lansarea unui nou telefon în gama Mi Max, unul cu un ecran gigant, modelul Mi Max 3, care tocmai a apărut în două imagini randate și una reală.

Modelul despre care vă vorbeam și în urmă cu două zile, vine cu un ecran de 6,99 inci, adică suntem la limita maximă dintre telefoane și tablete, va dispune de cameră principală duală, senzor de amprentă amplasat pe spate și dotări de clasă medie și prețuri decente.

Telefonul ar urma să aibă două variante, una cu 3GB de RAM și 64GB stocare internă, care ar costa în jur de 1.500 de yuani, adică 190 de euro, și una cu 4GB memorie RAM și 128GB stocare internă, la un preț de 1.600 de yuani, adică în jur de 205 euro.

Mi Max va avea și o baterie generoasă, de 5.500mAh, va fi echipat cu cele mai bune procesoare pentru clasa mid-range de la Qualcomm, Snapdragon 660, camera principală va avea senzori doi senzori de 12MP fiecare, iar camera de selfie-uri un senzor de 5MP.

Câte despre imagini, cea reală contrazice puțin randările. După cum vedeți, blițul este amplasat către exterior, în timp ce randările sugerează că blițul este la interior. Dar este posibil să fie vorba de două variante diferite, deoarece, în mod normal Mi Max 3 ar trebui să fie lansat cam la mijlocul anului, dacă ținem cont de lansările modelelor anterioare din familia Mi Max. Este posibil în același timp ca Mi Max 3 să fie lansat mai devreme decât predecesorii săi.