Iată cum ar putea arăta un telefon Asus cu brandul Republic of Gamers

- Adrian Ungureanu
477

Există de ceva timp un soi de așteptare din partea fanilor Asus ca producătorul taiwanez să lanseze un telefon care să poarte brandul Republic of Gamers (ROG), cunoscut în rândul pasionaților de jocuri pe PC ca fiind brandul sub care Asus își lansează calculatoare dedicate pasionaților de gaming.

Nu ar fi o idee rea, numai că Asus nu și-a arătat oficial intenția de a veni cu brandul ROG pe piața smartphone. Totodată, chiar dacă jocurile pe mobil sunt cât de cât interesante, încă nu s-a dezvoltat o nișa la fel de importantă ca în cazul PC-urilor, astfel  încât Asus să monetizeze de pe urma Republic of Gamers în rândul utilizatorilor de telefoane.

În orice caz, pe canalul de YouTube Petar-Vertex a apărut un concept de smartphone Asus ROG, denumit Asus Z3 Venom. Conceptul nu arată rău deloc. Ba chiar din contră. Chiar m-aș gândi că fani Asus ROG ar putea fi atrași de acest design.

De asemenea, designerul încearcă se anticipeze și o listă de specificații în cazul în care Asus ar lansa acest telefon în 2018. Ar avea dotările specifice unui flagship. Nu sunt deloc imposibile. Ba din contră. Sunt perfect plauzibile. Dar repet, este un concept realizat de un fan, iar Asus nu a dat încă semne că are așa ceva în plan.

No posts to display