Iată cum ar putea arăta Samsung Galaxy Note 9!

409

2018 nu pare a fi un an în care Samsung să facă schimbări drastice în ceea ce privește design-ul telefoanelor sale. Nu a făcut-o cu noile Galaxy S9 și S9+, și se pare că nu o va face nici cu Galaxy Note 9.

Randarea este atât de bine făcută și atât de „cuminte” încât ne gândim că este foarte posibil ca acesta ar putea fi design-ul final. În alții ani, designerii amatori s-ar fi aventurat să propună design-uri futuriste, dar nu pare să fie cazul în acest an.

În plus, 2019 este anul care va conta cel mai mult pentru Samsung, pentru că va sărbătorii 10 ani de la lansarea primului Galaxy S. Iar în ultimii ani, modelele Galaxy Note au fost doar versiuni mai mari și ceva mai bine echipate ale modelelor din seria Galaxy S.

Cam așa vedem și aici. Note 8 a fost o versiune mai pătrățoasă a lui Galaxy S8+, iar Galaxy Note 9 are șanse destul de mari să fie o versiune mai pătrățoasă la lui Galaxy S9+.

Cel care a postat randarea pe Twitter, Ice universe, un zvonac cu surse destul de bune, chiar a notat ”Samsung a devenit leneș în 2018 și nu cred că Note9 nu va fi o excepție. Așadar, vor fi doar câteva mici ajutări (la design-ul) lui Note8.