Iată cum ar putea arăta iPhone 8

- Adrian Ungureanu
1279

Designerii încep să dea frâu liber imaginaţiei, iar randările încep să apară. AlHasan Husni a postat câteva imagini care ar putea să fie foarte aproape de cum va arăta în final, iPhone 8 sau iPhone x, modelul aniversar care să marcheze 10 ani de istorie “iPhone”.

Design-ul ales este unul foarte elegant, iar dacă produsul final ar arăta aşa ar fi unul din cele mai frumoase telefoane lansate vreodată. Designer-ul a mers pe zvonurile care au circulat în ultimele luni şi a mizat pe un ecran edge-to-edge cu margini curbate.

 

De asemenea a eliminat butonul fizic Home, iar display-ul este mult mai alungit, având un raport mult mai ciudat, de 19:8. Totuşi, conceptul este foarte arătos, iar dacă iPhone-ul aniversar semăna cu această randare nu ar fi deloc rău.

 

Modelul aniversar ar trebui lansat odată cu modelele iPhone 7S şi 7S Plus, dar este posibil ca, din cauza unor probleme care au apărut în etapa de dezvoltare, să intre mai târziu decât era anticipat în producţie şi prin urmară să fie amânat şi momentul lansări. De aceea se speculează că ar putea fi lansat mai târziu în cadrul unui eveniment separat.