Iată ce primești la cartelele de €5, €6 și €7 de la Telekom

- Adrian Ungureanu
430

Pentru cei care doresc o nouă cartela de la Telekom și nu știu ce să aleagă, operatorul magenta le pune la dispoziție doritorilor trei opțiuni interesante, la €5, €6 și €7.

Dacă vreți o cartelă pentru care să nu plătiți foarte mult pentru opțiunile de voce și vă interesează mai mult traficul de date, opțiunea de 5 euro este cea mai potrivită.

Pe lângă cei 5GB asigurați, mai primiți în plus 30GB în GigaDay 4G. În plus, la fel ca și la ofertele de 6 euro și de 7 euro, primiți trafic gratuit în Facebook, în WhatApp sau Messenger, unele din cele mai utilizate aplicații. De asemenea, aveți trafic gratuit în YouTube, pe HBO Go, Netflix și Telekom TV.

Ca beneficii de voce, la cartela de 5 euro oferă 1.000 convorbiri și sms-uri nelimitate în rețeaua Telekom, 1.000 de minute naționale, internaționale fix și SMS-uri naționale, plus 100 de minute internaționale către mobil.

Cartela de 7 euro, nu vine cu un bonus foarte mare pe partea de trafic de date. Primești 2GB de trafic de date în plus, adică 7GB în total, dar primești dublu minute naționale, internaționale fix și SMS-uri naționale, plus 250 de minute internaționale către mobil. Evident, convorbirile și SMS-urile în rețeaua Telekom sunt gratuite.

Opțiunea de 6 euro, este un mix între cele două, dar vă puteți decide fiecare ce cartelă și se potrivește mai mult, în funcție de nevoile lor. Cartela de 5 euro și se pare mai potrivită pentru cei care vor să navigheze pe net, iar cea de 7 euro, mai mult pentru cei care stau toată ziua pe telefoane.