Iată ce configurații de RAM și stocare internă ar putea avea Galaxy S9 și S9+

- Adrian Ungureanu
500

Începem să ne apropiem ușor, ușor de momentul în care zvonurile despre specificațiile noilor vârfuri de gamă de la Samsung ar trebui să înceapă să apară tot mai des, iar acest lucru pare să se întâmple.

Telefoanele sunt așteptate la MWC 2018, eveniment ce are loc la Barcelona, în perioada 26 februarie – 1 martie, așa că mai avem ceva timp de discutat despre Galaxy S9 și S9+.

Deocamdată, un nou zvon ne spune care vor fi combinațiile de RAM și spațiu de stocare de pe cele două modele. Fratele mai mic al familiei, modelul Galaxy S9 va avea două variante: 4GB de RAM + 64GB stocare și 4GB RAM + 128GB stocare.

Modelul mai mare, Galaxy S9+ va avea cel puțin trei variante: 6GB RAM + 64GB stocare, 6GB RAM + 128GB stocare și 6GB + 256GB. Varianta că S9+ va avea 6GB de RAM a fost confirmată de apariția modelului în baza de date a testului de referință GeekBench.

Anterior au apărut și informații că este posibil ca Samsung să scoată o versiune care să aibă chiar 512GB stocare internă, după ce Samsung anunțate startul producției în masă a chip-urilor de memorie de 512GB dedicate dispozitivelor mobile.