Iată care ar putea fi prețurile de pornire pentru urmașii lui iPhone X

423

Probabil ne-am fi așteptat ca în 2018, noua generație de iPhone-uri să fie mai ieftină, mai ales după atâtea știri în care se vorbește că iPhone X înregistrează vânzări slabe din cauza prețului mult prea ridicat.

Dar se pare că Apple nu va renunța la politica actuală de prețuri, cel puțin așa consideră Amit Daryanani, analist în cadrul companiei RBC Capital Markets. Potrivit acestuia, a doua generație de iPhone X, urmașul direct al modelului lansat în toamna anului trecut, va fi cu 100 de dolari mai ieftin, adică să coste 899 de dolari, dar va fi lansat și un model cu ecran mai mare, iPhone X Plus, care să coste 999 de dolari.

Se pare că Apple nu vrea să renunțe la acest preț psihologic de 999 de dolari pe care l-a stabilit pentru iPhone X-ul original, chiar dacă vânzările nu au fost atât de grozave pe cât s-au așteptat.

Dar, nu prea le-aș plânge de milă celor de la Apple. La urma urmei, Apple este cea mai valoroasă și cea mai profitabilă companie din lume, așa că știu cei cazați în birourile din Cupertino ce au de făcut.