HyperX lansează noi memorii dedicate gamerilor, dezvoltatorilor și creatorilor de conținut

- Adrian Ungureanu
379

HyperX, divizia de gaming a Kingston, a anunțat adăugarea unor module de înaltă frecvență la gamele HyperX FURY DDR4 DIMM și HyperX Impact DDR4 SODIMM.

Atât FURY DDR4 DIMM cât și Impact DDR4 SODIMM oferă funcții de overclocking automat prin Plug N Play. FURY DDR4 este acum disponibilă cu frecvențe de până la 3466MHz și Impact DDR4 este acum disponibilă cu frecvențe de până la 3200MHz.

Ambele game de produse sunt disponibile atât ca module simple, cât și în cadrul unor kituri cu diverse configurații, de la 8 GB la 64 GB, potrivit unui comunicat remis redacției.

HyperX FURY DDR4 este o opțiune de upgrade rentabilă pentru cele mai noi platforme Intel și AMD folosite pentru editare video rapidă, randare 3D, jocuri și procesare AI. Produsul încorporează Plug N Play și permite overclocking automat la setări standard pe DDR4 1.2v.

Noile memorii FURY DDR4 sunt disponibile cu dispersoarele de căldură în variantele de culori negru, roșu și alb care includ și design-ul asimetric specific FURY, cu PCB negru.

HyperX extinde, de asemenea, familia de produse DDR4 SODIMM cu module noi mai rapide, cu capacități de până la 16 GB și kit-uri de configurare de până la 64 de GB. Voltajele sunt bazate pe valorile standard 1.2V, iar modulele au suport pentru profilele XMP pentru overclocking facil. Actualizarea modulelor cu opțiunea Plug N Play permite overclocking-ul automat la cele mai înalte frecvențe permise de viteza sistemului pe care rulează.