HyperX lansează în România tastatura mecanică de gaming Alloy FPS

- Adrian Ungureanu
306

HyperX, divizie a companiei Kingston, lansează în România tastatura mecanică de gaming FPS HyperX Alloy, dedicată pasionaţilor de jocuri pe calculator, care au în acelaşi timp şi o disponibilitate mai mare de a cheltui pentru periferice performante.

Tastatura mecanică Alloy are un aspect ergonomic, permițându-le gamerilor să maximizeze spațiul de pe birou pentru mișcările mouse-ului în jocurile FPS. Tastatura HyperX Alloy FPS prezintă switch-uri Cherry MX Blue Mechanical pentru o senzație tactilă și performanță sporită pentru a susține gameplay-ul extrem.

Construită cu un cadru din aliaj de oțel, tastatura HyperX Alloy FPS include switch-urile Cherry MX Blue Mechanical, iluminarea din spate HyperX cu LED roșu și șase moduri LED presetate – inclusiv un mod personalizat. Tastatura oferă, de asemenea, modul Game Mode pentru dezactivarea cu ușurință a tastei Windows, prevenind astfel întreruperile din timpul jocului, dar și funcționalități 100% anti-ghosting și N-Key rollover.

Pentru flexibilitate și performanță sporită, tastatura HyperX Alloy FPS este prevăzută cu un port USB accesibil, situat în spatele tastaturii, taste suplimentare roșii HyperX WASD/1234, un cablu detașabil și un săculeț, pentru a proteja și transporta tastatura în călătorii.

Tastatura de gaming Alloy FPS (preț recomandat de 499,99 lei) este disponibilă începând deja, prin intermediul rețelei de magazine partenere HyperX. Alloy FPS include o garanție de doi ani și suportul și serviciile pentru clienți oferite de HyperX.