Huawei va lansa pe 21 februarie noul Honor V9

- Adrian Ungureanu
191

Chinezii de la Huawei au un program de lansări destul de încărcat pentru perioada următoare. Atenţia principală este captată de lansarea la Mobile World Congres (MWC) 2017, a noilor vârfuri de gamă Huawei P10 şi P10 Plus.

Dar până la evenimentul de tehnologie mobilă de la Barcelona, companie chineză va mai lansa încă un telefon din familia Honor. Mai exact modelul Honor V9, care va fi prezentat pe data de 21 februarie, eveniment confirmat oficial.

Telefonul a primit de curând certificare TENAA, deci are undă verde din partea autorităţilor chineze pentru a putea fi vândut pe piaţa locală. Din datele de pe site-ul oficial TENAA aflăm că Honor V9 va veni cu un ecran de 5,7 inci, cu rezoluţie Quad HD, procesor octa-core tactat la 2,4 GHz şi versiuni de 4 şi 6 GB memorie RAM şi de 64 şi 128 GB spaţiu de stocare intern.

Componenta foto este formată dintr-o cameră duală cu ambii senzori de 12 MP şi o cameră frontală cu un senzor de 8 MP. Noul telefon de la Huawei va veni cu baterie de 3.000 mAh şi va rula pe Android 7.0 Nougat.

Telefonul este foarte bine echipat, iar dacă Huawei va cere un preţ de decent pentru acest nou model, Honor V9 poate deveni un adevărat hit în vânzări.