Huawei va lansa Honor 9 săptămâna viitoare

- Adrian Ungureanu
271

Chinezii de la Huawei pregătesc lansarea telefonului Honor 9, iar un poster de promovare în care apare un actor de origine chineză, Hu Ge, și din care reiese și data de lansare acestui model.

Așadar, lansarea va avea loc săptămâna viitoare, pe 12 iunie. Inițial s-a crezut că va fi lansat în China pe data de 21 iunie, în timp ce lansarea pe piața europeană ar putea avea loc pe data de 27 iunie, în cadrul unui eveniment ce va avea loc la Berlin.

Din poster mai reies câteva informații. Este destul de clar că este un telefon pe care chinezii îl promovează pentru componenta foto, acesta având o cameră principală duală. Din informațiile apărute pe TENAA, reiese că aceasta este formată dintr-un senzor de 20 MP și încă unul de 12 MP. În față vom găsi o cameră de 8 MP.

În rest, Honor 9 este echipat cu un ecran de 5,15 inci, cu rezoluție Full HD, procesor octa-core, tactat la 2,4 GHz, posibil model Kirin 960, două versiuni de memorie RAM, adică 4 GB și 6 GB, iar spațiul de stocare intern va fi de 64 GB.

Honor 9 va fi disponibil și în variantă Dual-SIM și este dotat cu o baterie de 3.100 mAh și senzor de amprentă.

Referitor la prețuri, potrivit zvonurilor, versiunea de 4 GB memorie RAM ar urma să coste în jur de 335 de dolari, iar versiunea cu 6 GB memorie RAM ar avea un preț în jurul a 380 de dolari.