Huawei prezintă tehnologia viitorului în cadrul caravanei interactive Magic Box

341

Huawei te invită într-o incursiune în viitor cu ajutorul inteligenței artificiale – Magic Box – un loc în care experiențele vizuale desăvârșite își dau întâlnire cu tehnologii inovatoare.

Caravana, care în ultima lună și jumătate a străbătut Finlanda, Suedia, Lituania și Letonia, va sta în România până la începutul lunii octombrie, iar pasionații de tehnologie o vor putea vizita în București, Brașov și Cluj-Napoca.

Odată trecuți pragul Magic Box, vizitatorii vor putea experimenta inteligența artificială integrată în gama HUAWEI P20, într-un mod inedit. Într-o cameră plină cu oglinzi și lumină difuză, o voce digitală îi va ghida și le va explica procedeul prin care inteligența artificială reușește să-i surprindă. În plus, vizitatorii vor avea posibilitatea să se fotografieze cu diferite peisaje pe fundal, iar imaginile vor putea fi redistribuie în mediul online ori să fie printate sub forma unor cărți poștale.

Totodată, toți cei care vor veni la Magic Box, vor avea posibilitatea să testeze aplicabilitățile inteligenței artificiale, precum și flagship-ul Huawei P20 Pro.

Pentru că a fi lider în inovație nu este numai o promisiune pe care o facem tuturor clienților noștri, ci și o realitate a produselor noastre, depunem eforturi constante pentru a dezvolta tehnologii inovatoare, care aduc un beneficiu real tuturor celor care utilizează produsele noastre și investim constant pentru a aduce viitorul în prezent. Odată cu prezența Magic Box în România, reiterăm promisiunea noastră de a face accesibile toate aceste inovații și avem certitudinea că utilizatorii Huawei vor fi captivați de posibilitățile oferite de inteligența artificială”, a declarat Zachary Jianglinchao, Country Manager Huawei Consumer Business Group Romania.

Magic Box se află în București la Băneasa Shopping City până pe 13 septembrie, iar în perioada 14-20 septembrie pe esplanada AFI Cotroceni.  Între 21 – 27 septembrie, vizitatorii pot trece pragul Magic Box în Piața Sfatului din Brașov. Ultima oprire va fi în Cluj-Napoca, la Iulius Mall, unde Magic Box va sta de pe 29 septembrie până pe 5 octombrie.