Huawei a prezentat noul MateBook X Pro, primul notebook cu display FullView

421

Huawei a prezentat pe 25 februarie 2018, în cadrul unui eveniment dedicat ce a precedat târgul de tehnologie MWC 2018 din Barcelona, notebook-ul Huawei MateBook X Pro.

Huawei MateBook X Pro este primul notebook din portofoliul companiei care integrează display-ul Huawei FullView. Cu o dimensiune de 13.9 inci și un ecran 3K, noul MateBook X Pro are o rezoluție de 3.000×2.000 pixeli, un touchscreen complet nou de 10 puncte și un raport3:2, transformând noul notebook în dispozitivul perfect pentru crearea de conținut creativ și nu numai.

Design-ul din metal este realizat prin intermediul tehnologiei de tăiere cu diamant și a finisajului prinșlefuire, totul pentru a crea un dispozitiv ultra-subțire,de doar 14,6 mm, și ușor de transportat, dispozitivul cântărind doar 1,33 kg. Huawei MateBook X Pro este disponibil în două variante de culoare: Space Gray și Mystic Silver.

Design-ul premium al lui Huawei MateBook X Pro este completat de performanța acestuia. Dotat cu procesorul de generația a 8-a Intel Core i7/i5 și placa grafică dedicată NVIDIA GeForce MX150 GPU cu 2 GB GDDR5, MateBook X Pro este unul dintre cele mai ușoare și puternice laptop-uri existente pe piață la ora actuală.

Huawei MateBook X Pro este dotat cu difuzoare personalizate și un sistem audio certificat Dolby Atmos, ce oferă o finețe acustică deosebităși o experiență audio unică. Bateria de 57.4Wh (capacitate obișnuită) și modul inteligent de gestionare a bateriei oferă până la 12 ore de redare video în format 1080p, 14 ore de utilizare obișnuită sau 15 ore de navigare pe Internet.

Huawei MateBook X Pro
• Un notebook ultra-subțire, complet echipat, de 13.9 inci, cu un nou display capacitiv 3K Huawei FullView și un raport ecran-carcasă de 91%;
• Procesor Intel Core i7 / i5 de generație 8;
• Baterie de 57,4 Wh (capacitate standard);
• Grafică NVIDIA GeForce MX150 eficientă, cu 2 GDDR5 – ceea ce face din noul notebook Huawei unul dintre cele mai ușoare și mai puternice notebook-uri de pe piața la ora actuală;
• Huawei MateBook X Pro este dotat cu sistemul de sunet Dolby Atmos și difuzoare personalizate, menite să ofere o experiență unică, o acustică fină și clară, care îi va face pe utilizatori să simtă că se află în mijlocul acțiunii.