Huawei pregătește un telefon cu camere duale și în față și în spate

- Adrian Ungureanu
870

Huawei tocmai a primit certificare în China pentru un nou telefon care iese în evidență prin componenta sa foto, acesta urmând să aibă camere duale atât în spate cât și pe partea din față.

Noul model, înregistrat în baza de date TENAA cu numărul RNE-A100, dispune de un display de 5,9 inci, cu rezoluție Full HD+ (1080×2160 pixeli) cu raport 18:9, procesor Kirin produs de Huawei, octa-core tactat la 2,36GHz, 4GB memorie RAM, 64GB spațiu de stocare intern și slot pentru card microSD.

Camera principală are doi senzori, unul de 16MP și unul de 2MP, iar camera frontală are de asemenea doi senzori, unul de 13MP și unul tot de 2MP. Telefonul va fi livrat cu Android 7.0 Nougat , dispune de senzor de amprentă și este alimentat o baterie de 3.240mAh.

Nu știm ce model ar putea fi, dar ținând cont că Huawei afirmă că Mate 10 este o serie de telefoane și deja știm că vor fi cel puțin 2 modele, este posibil ca acesta să fie o altă versiune de Mate 10. Poate o versiune Lite. Dar asta este doar o speculație personală. Poate vor mai apărea și alte informații care să ne lămurească mai mult în privința acestui telefon.