Huawei pregătește lansarea unui nou telefon cu patru camere foto

- Adrian Ungureanu
415

Compania chineză începe să extindă portofoliul de telefoane dotate cu camere duale și pe față și pe spate, iar la începutul lunii decembrie ar putea lansa încă un telefon, Nova 3.

Acest terminal, pare că va fi nouă versiune a modelului care a fost lansat în China sub numele Maimang 6, în India ca Honor 9i sau la nivel global cu numele Mate 10 Lite.

Zvonurile spun, însă, că vor fi ceva diferențe față de Mate 10 Lite. Specificațiile care au apărut despre acesta spun că va avea un ecran de 5,9 inci, cu rezoluție Full HD+ (2160×1080), în format 18:9, iar senzorul de amprentă se va afla pe partea din spate la fel ca și Mate 10 Lite.

Telefonul va dispune procesor hexa Kirin 670, produs chiar de Huawei, cu două nuclee tactate la 2,2GHz și patru nuclee la 2GHz. Ar urma să fie disponibil atât cu 3GB cât și cu 4GB memorie RAM și opțiuni de 32GB și 64GB stocare internă.

Componenta foto va fi formată dintr-o cameră principală duală cu senzori de 20MP și 16MP. Camera pentru selfie-uri va avea și ea doi senzori, o combinație de 20MP și 2MP.

Telefonul va fi alimentat de o baterie de 3,340mAh și va dispune de tehnologie de încărcare rapidă și este așteptat pe data de 5 decembrie. Din păcate, este posibil ca acest telefon să rămână în Asia. Huawei Nova 3 ar urma să fie lansat pe data de 5 decembrie, la prețuri între 375 și 450 de dolari, deci nu va fi unul chiar ieftin.