Huawei P30 Pro și Huawei P30 sunt disponibile în România

444

Huawei anunță disponibilitatea la nivel național a noilor smartphone-uri HUAWEI P30 și HUAWEI P30 Pro. Echipate cu o cameră foto complet reproiectată, noile telefoane Huawei își propun să redefinească standardele fotografiei realizate cu telefonul mobil.

Începând din această săptămână, telefonul HUAWEI P30 poate fi achiziționat la un preț recomandat de 3.299 de lei, iar HUAWEI P30 Pro cu 8GB RAM + 256GB ROM are un preț recomandat de 4.399 de lei. Cele două smartphone-uri pot fi achiziționate de la partenerii autorizați Huawei, din Huawei Experience Shop (Afi București) și din Huawei Service Center.

 

Model Versiune Prețuri recomandate
HUAWEI P30 Pro 6GB RAM + 128GB ROM 3.999 lei
8GB RAM + 256GB ROM 4.399 lei
HUAWEI P30 6GB RAM + 128GB ROM 3.299  lei

 

Dispozitivele lansate săptămâna trecută la Paris beneficiază de senzorul HUAWEI SuperSpectrum, obiectivul optic HUAWEI SuperZoom, noua cameră – Time of Flight (TOF) și de stabilizare hibrid a imaginii. Datorită acestor tehnologii revoluționare, modelele HUAWEI P30 și HUAWEI P30 Pro pot capta cele mai mici detalii, indiferent de momentul în care sunt realizate fotografiile sau clipurile video.

Huawei P30 Pro este telefonul cu cea mai bună cameră din lume, conform DxOMark – standardul industriei în ce privește măsurătorile și evaluările calității imaginii camerei foto și a obiectivelor.

Caracteristici și funcționalități principale:

  • Leica Quad Camera include o cameră principală de 40MP cu senzor HUAWEI SuperSpectrum Sensor, o cameră ultra-wide de 20MP, o cameră telefoto de 8MP, o cameră HUAWEI Time-of-Flight (TOF). Camera frontală are 32MP
  • SuperZoom Lens – zoom optic 5x, 10X hybrid zoom și zoom digital 50X
  • Funcția Super Portrait surprinde și cele mai mici detalii, de exemplu șuvițele de păr
  • HUAWEI SuperSpectrum permite înregistrări foto si video de calitate superioară în condiții de luminozitate scăzută
  • OIS (Optical Image Stabilization) și AIS (Artificial Intelligence Stabilization)
  • Baterie de 4200mAh (valoare tipică) și funcția HUAWEI SuperCharge de 40W, care încarcă bateria până la 70 la sută în 30 de minute.