HUAWEI P30 lite este disponibil în România

408

Huawei anunță disponibilitatea pe piața din România a celui mai recent smartphone al companiei – HUAWEI P30 lite, dotat cu o cameră triplă asistată de inteligența artificială.

Noul model permite iubitorilor de fotografie să capteze imagini la o calitate ridicată, potrivită și pentru tipărire. Sistemul de trei camere este format dintr-o cameră principală de 48MP, o cameră de 8MP ultra-wide și una pentru profunzime. În interiorul modelului HUAWEI P30 lite, chipsetul Kirin 710 bazat pe funcții cu inteligență artificială lucrează în tandem cu sistemul de operare EMUI 9.0.1 și memoria internă de 128GB, pentru a oferi utilizatorilor cea mai bună experiență pe care un smartphone o poate oferi.

Camera cu rezoluție de 48MP utilizează o tehnologie care oferă o performanță de panoramare echivalentă lentilelor profesionale cu zoom optic 2x. Includerea lentilei ultra-wide pentru camera de 8MP face din HUAWEI P30 lite unul dintre primele smartphone-uri din domeniu care permite o perspectivă de 120 de grade, adică de două ori mai mult decât lentilele smartphone-urilor obișnuite. În plus, aceasta ajută utilizatorii să capteze și mai multe elemente decât până acum, mai ales în cazul fotografierii peisajelor montane sau a orizontului orașelor.

HUAWEI P30 lite este echipat cu un afișaj Dewdrop de 6.15 inchi, prevăzut cu o crestătură în formă de picătură de rouă, atingând un raport ecran-corp de 84,1%. Ecranul și cadrul se îmbină perfect, pentru a forma muchii perfect rotunjite și fine.

Noul HUAWEI P30 lite este disponibil în România în culorile: Midnight Black, Pearl White și Peacock Blue, la un preț recomandat de 1.699 lei.

HUAWEI P30 lite poate fi achiziționat atât la partenerii autorizați Huawei, dar și din Huawei Experience Shop Afi Cotroceni sau din Huawei Service Center.