Huawei P20 și P20 Pro apar în noi imagini – al doilea are cameră cu trei senzori

483

Huawei este prezentă la Mobile World Congress 2018, în Barcelona, dar compania chineză nu și-a adus noile vârfuri de gamă din portofoliul de telefoane, seria Huawei P20.

Telefoanele vor fi prezentate oficial pe data de 27 martie, în cadrul unui eveniment dedicat ce va avea loc la Paris. Până atunci, trebuie să ne bazăm în continuare pe scurgerile de informații, pe zvonuri și speculații.

În plin MWC 2018, două poze noi cu modelele Huawei P20 și P20 Plus și-au făcut apariția pe internet. În una din ele se află modelul Huawei P20, cel care ar trebui să fie modelul standard, care a și primit certificare din partea TENAA, și este confirmată încă o dată informația că nu va avea cameră cu trei senzori.

În cealaltă poză apare modelul Huawei P20 Pro sau Plus, nu este foarte clar care dintre cele două denumiri a fost aleasă, iar aceasta are într-adevăr trei senzori foto pe spate.

Totuși, cel de al treilea senzor este separat de celelalte două, ceea ce ne face din nou să credem că acesta joacă un rol diferit, iar indiciile oferite de companie până acum spun că al treilea senzor ar putea fi dedicat funcțiilor de inteligență artificială.