Huawei P20 Pro, telefonul cu trei camere, apare în randările unui producător de huse de protecție

613

Următorul vârf de gamă de la Huawei se anunță a fi foarte interesant, în special datorită camerei principale formată din trei senzori.

Telefonul nu va mai fi lansat la MWC 2018 așa cum ne-am fi așteptat, ci o lună mai târziu, pe 27 martie, în cadrul unui eveniment ce va avea loc la Paris. Se pare că lansarea modelelor Galaxy S9 și S9+ de la Samsung i-a determinat pe cei de la Huawei să renunțe la planurile lor inițiale.

Oricum, telefonul va fi lansat în această primăvară și pare foarte interesant. Până atunci, însă, trebuie să ne mulțumim cu scăpările de informații din surse neoficiale.

Așa cum se întâmplă și acum. Huawei P20 Pro, pentru că se vorbește că ar mai fi putea fi lansate și alte două modele pe lângă acesta, apare în randările unui producător de huse de protecție și confirmă prezenta unei camere cu trei senzori, cel mai interesant aspect al noului telefon de la Huawei.

Din imagini mai putem vedea că Huawei încă nu renunță la mufa jack, iar telefonul va avea un ecran în format 18:9, iar butonul Home fizic lipsește. Ca și pe modelele P10. Nu avem nici senzor de amprentă pe spate, indiciu că Huawei își va aduce noul sistem de recunoaștere facială 3D, prezentat în luna decembrie.