Huawei P20 Pro a fost desemnat cel mai bun telefon al anului la premiile EISA

402

Huawei P20 Pro, telefonul de top al Huawei, dotat cu trei camere foto și lentile Leica, a fost desemnat smartphone-ul anului de către Asociația Europeană pentru Imagine și Sunet (EISA), un grup format din 55 dintre cele mai respectate publicații din lume. Este al șaselea an consecutiv când compania Huawei este premiată de EISA.

Asociația a acordat Huawei P20 Pro titlul de „Cel mai bun smartphone în 2018-2019” și a catalogat Huawei P20 Pro drept „cel mai avansat smartphone de până acum și un deschizător de drumuri în domeniul fotografiei realizate cu ajutorul telefonului mobil”.

Pentru noi, cea mai importantă recunoaștere o reprezintă bucuria utilizatorilor atunci când reușesc să realizeze fotografii spectaculoase cu smartphone-urile Huawei. Huawei P20 Pro oferă o multitudine de funcții care garantează surprinderea unor fotografii excepționale, pe care utilizatorii să le poată împărtăși ulterior cu cei dragi”, a declarat Li Changzhu, vicepreședinte Huawei Consumer Business Group.

Premiul va fi prezentat în mod oficial companiei Huawei în cadrul IFA, pe 31 august, la Berlin.

EISA este o asociație formată din 55 de publicații de specialitate din 25 de țări, incluzând SUA și Australia, distincțiile oferite reprezentând cele mai importante recomandări pe care le poate primi un dispozitiv.