Huawei P20 Plus apare în randări 3D – iată cum arată telefonul cu cameră cu trei senzori

- Adrian Ungureanu
494

Au apărut și primele randări 3D cu un alt membru al serie P20 de la Huawei, unul din modelele despre care se vorbea că are cameră principală cu trei senzori.

Este vorba de modelul Huawei P20 Plus, potrivit OnLeaks, cel care a adus pe internet modelul 3D al acestui telefon, dar și modelul 3D pentru Huawei P20 Lite.

Ieri, după ce am văzut invitația celor de la Huawei pentru lansarea serie P20, care va avea loc la Paris pe 27 martie, spuneam că indiciile din invitație mă facă, mai degrabă, să cred că al treilea senzor ar putea să nu aibă utilizate fotografică, ci ar putea fi instalat pentru funcțiile avansate de inteligență artificială.

Văzând acum modelul 3D, imaginile îmi întărește această convingere pentru al treilea senzor este separat. Dacă ar fi fost cuplate toate cele trei pentru a deservi același scop ar fi fost încorporate în același modul. Dar par separate.

În rest, nu sunt alte lucruri ce ar putea fi scoase în evidență față de ce s-a mai auzit până acum. Vedem ecranul ”Full screen”, care are un decupaj în partea de sus, în stilul iPhone X, dar ceva mai discret.