Huawei P11 își face apariția într-un prim set de randări – trei camere pe spate și decupaj a la iPhone X

- Adrian Ungureanu
516

Era și timpul să vedem și ceva randări cu următorul vârf de gamă de la Huawei, iar modelul P11 și-a făcut apariția într-un set de imagini care scoate la iveală câte aspecte interesante.

În primul rând, randările sugerează că Huawei ar merge pe un design cu margini și mai subțiri, aproape insesizabile în jurul ecranului, care va prezenta un decupaj în partea de sus, în stilul iPhone X.

Pe spate, putem vedea prezența a trei lentile, Huawei P11 urmând să devină primul telefon care să aibă o cameră principală formată din trei seturi de lentile și trei senzori. Cititorul de amprente este și el prezent pe partea din spate, deci se pare că Huawei încă nu va livra un senzor de amprente integrat în display.

o dată cu aceste imagini mai apar și câteva detalii despre specificații. Ecranul ar avea o diagonală de 5,8 inci, cu rezoluție 3420×2160. Intrăm deja în spectrul 4K.

”Sub capotă” vom regăsi un nou procesor, Kirin 975, cuplat cu 8GB memorie RAM și 128GB spațiu de stocare internă. Telefonul va avea o baterie de 4.000 mAh și va oferi încărcare wireless.

Referitor la camere camera frontală ar avea un senzor de 23 de MP, în timp ce doi dintre senzorii camerei principale are avea 56MP și 34MP. Cifrele par puțin cam mari pentru a putea fi reale, însă.

Per total, și design și specificațiile par a fi extraordinare. Un pic prea bune să le credem din prima, așa că așteptăm mai multe confirmări.

No posts to display