Huawei P10 va fi mai scump decât predecesorii săi

234

Chinezii de la Huawei au avut un an 2016 foarte bun, modelele P9 şi P9 Plus depăşind pragul de 10 milioane de unităţi vândute în întreaga lume, o premieră pentru compania chineză. Pentru 2017 pregătesc gama P10, despre care se spune că va fi mai scumpă decât precedentele generaţii.

P10 se anunţă a fi un telefon şi mai bine echipat decât modelele anterioare, dar îmbunătăţirile vor costa mai mult. Potrivit utilizatorului de Twitter @Ricciolo1, preţurile vor creşte destul de mult faţă de modelele lansate anii anteriori.

Modelele P9 au fost lansate pe piaţă la un preţ de aproximativ 600 de euro, iar modelele P9 Plus la preţuri de aproape 750 de euro. Ricciolo1 nu ne aduce cifre exact, dar mesajul său este destul de sugestiv.

“Pregătiţi-vă pentru cel mai scump model Huawei P din toate timpurile”, la care a adăugat hashtag-urile #Huawei #mwc2017 şi #crazy prices.

Aşadar, noile P10 care vor fi prezentate la Mobile World Congress (MWC) 2017, la Barcelona,  pe 26 februarie, îi vor surprinde pe cei prezenţi nu doar prin tehnologie, ci şi prin preţ.