Huawei P10, disponibil la precomandă în Spania

352

Modelul P10, lansat recent la MWC 2017 de către cei de la Huawei, tocmai a fost listat de un retailer spaniol, telefoanul fiind disponibil la precomandă, iar cei interesaţi au parte şi de o supriză.

Retailerul oferă celor care comandă un model de Huawei P10 până pe data de 15 martie vor primii gratuit un Watch 2 gratuit, ceas inteligent prezentat şi el evenimentul de tehnologie mobilă de la Barcelona. Cei care nu au suficient de mulţi bani, primesc şi posibilitatea de a achita telefonul în 20 de rate.

Potrivit celor mai noi informaţii, modelul P10 intra în curând şi în ofertele operatorilor de telecomunicaţii din Marea Britanie. Huawei nu a oferit, însă informaţii legate despre disponibilitatea modelul P10 Plus Regatul Unit.

Preţul recomandat pentru Huawei P10 este de 640 de euro, iar în cazul lui P10 Plus preţurile sunt de 700 de euro pentru versiunea cu 4 GB RAM şi 64 GB memorie internă şi de 800 euro pentru versiunea cu 6GB RAM şu 128 GB stocare internă.

De asemenea, este aşteptată şi lansarea unei versiune Huawei P10 Lite, care are puţine lucruri în comun cu modelel de top, care va ajunge în Europa la un preţ de 350 de euro.