Huawei P10 Lite va ajunge în Europa la un preţ de 350 de euro

- Adrian Ungureanu
926

Pe lângă modelele P10 şi P10 Plus, prezentate deja pe 26 februarie, Huawei va mai lansa şi o versiune “Lite” a gamei sale de top, care va ajunge în Europa începând cu chiar cu luna martie, la un preţ nu destul de atractiv.

Detaliile vin de la retailer olandez care a “scăpat” lista de dotări şi preţul la care va vinde noul telefon din gama Huawei P10.

Acesta va veni cu un display de 5,2 inci, cu rezoluţie Full HD, procesor Kirin 655, 4 GB memorie RAM şi 32 GB spaţiu de stocare intern care va putea fi extins prin intemediul slotului pentru card microSD. P10 Lite va rula pe Android 7.0 Nougat, cu interfaţă EMUI 5.1 şi va dispune de senzor pentru amprente.

Componenta foto este formată dintr-o cameră principală cu senzor de 12 MP, în timp ce “selfie-ştii” vor avea la dispoziţie un senzor de 8MP. Telefonul va fi alimentat de o baterie de 3.000 mAh.

Cât despre preţ, retailerul olandez îl va vinde la 349 de euro, un preţ nu foarte mare. Totuşi, P10 Lite este destul de departe de modelele P10 şi P10 Plus în materie de specificaţii. Dacă acestea din urmă sunt două telefoane cu dotări de top, P10 Lite este un telefon mid-range în toată regula.