Huawei nu mai lansează seria P20 la MWC 2018, ci la finalul lunii martie

- Adrian Ungureanu
601

Huawei pare să fi decis să nu-și mai aducă noua serie de telefoane de top la Mobile World Congress (MWC) 2018, ce are loc între 26 februarie și 1 martie, în Barcelona.

Prezentarea de la MWC 2018 era oricum pusă sub semnul îndoielii, încă de acum două săptămâni, în condițiile în care se știa că Samsung va aduce noile flagship-uri la MWC 2018. Zvonurile anunțau deja Huawei și LG și-ar fi schimbat deja planurile din cauza celor de la Samsung.

La scurt timp după aceste zvonuri a venit și confirmarea oficială a datei de prezentare a seriei Galaxy S9, care va avea loc pe 25 februarie, cu o zi înaintea debutului oficial a MWC 2018.

În cazul LG lucrurile erau, deja, puțin incerte, pentru că apăruseră vești cum că, CEO-ul LG ar fi cerut refacerea modelului LG G7 de la zero. Dar acum este clar că Huawei nu va mai aduce seria P11/P20 la MWC 2018. Încă nu este clar, dacă noua serie de flagship-uri se va numi Huawei P11, pentru că există zvonuri că ar fi fost preferată denumirea Huawei P20.

Compania chineză va lansa această nouă serie de telefoane pe data de 27 martie, în cadrul unui eveniment special, ce va avea loc în Paris.

Este destul de trist, pentru că Huawei a fost una din vedetele expoziției de tehnologie mobilă din Barcelona anul trecut, când a lansat seria Huawei P10.