Huawei Nova 2s, un nou telefon cu patru camere foto, apare într-un set de imagini reale

- Adrian Ungureanu
414

Huawei ne tot amenință că-și extinde portofoliul de telefoane dotate cu camere foto duale și pe față și pe spate, iar modelul Nova 2S tocmai a apărut într-un set de imagini reale care confirmă acest lucru.

Compania chineză are deja în portofoliu modelele Mate 10 Lite, care mai este lansat sub numele Maimang 6 în China și Honor 9i în India. Între timp, era vorba ca modelele Honor 7X și Honor V10 să vină cu camere duale pe ambele părți. Dar nu s-a mai întâmplat acest lucru.

În urmă cu ceva mai mult de o săptămână apăreau informații despre Huawei Nova 3, care ar putea fi, de fapt, acest Nova 2S, dar sunt ceva diferențe legate de specificații și prețuri. Nu mari, dar sunt diferențe.

Acum a apărut Nova 2S în acest set de imagini destul de concludente în ceea ce pare și numele și numărul de senzori. La interior se spune că va avea platforma Kirin 960, care echipează modelele P10, în timp ce despre Nova 3 se spune că va avea procesoarele pentru segmentul mid-range, Kirin 670.

Despre camera principală duală se spune că va avea senzori de 20MP și 16MP, iar camera pentru selfie-uri ar urma să aibă doi senzori de 20MP fiecare. La fel ca Mate 10 Lite, Honor V10, Honor 7X și zvonitul Nova 3 se vorbește de o baterie de 3.340mAh.

Din câte veți vedea în galeria de mai jos, telefonul va fi disponibil în trei variante de culoare: Albastru deschis, alb și negru. Au apărut și informații despre prețuri. Versiunea cu 4GB de RAM și 64GB stocare internă va costa 2.599 de yuani, adică în jur de 33 de euro, iar versiunea 6GB memorie RAM și 128GB stocare internă va costa 2.999 de yuani, care înseamnă în jur de 382 de euro. Lansarea ar fi programată pentru data de 12 decembrie.