Huawei Mate 10 Pro, disponibil la precomandă la Vodafone România

- Adrian Ungureanu
441

Începând de astăzi 24 noiembrie, Huawei Mate 10 Pro, model al celei mai recente serii lansate de producătorul chinez, este disponibil pentru precomandă online pentru utilizatorii Vodafone România.

Modelul Mate 10 Pro integrează primul procesor Huawei pentru smartphone-uri din lume cu Inteligență Artificială, Kirin 970, și noul sistem Leica dual-camera cu tehnologii bazate pe inteligența artificială, precum AI Object Recognition, AI Motion Detection și Real-Time Scene.

Huawei Mate 10 Pro va fi disponibil în magazinele Vodafone din toată țara, în magazinul online de pe www.vodafone.ro și în magazinele partenerilor. Acesta dispune de spațiu de stocare de 128GB și de 6GB memorie RAM și poate fi achiziționat în varianta de culoare Titanium Gray.

Huawei Mate 10 Pro poate fi achiziționat la un preț începând de la 274 euro împreună cu abonamentul Red 49. Precomenzile pot fi înregistrate online între 24 și 30 noiembrie, iar primii clienți vor primi gratuit o cameră Huawei 360 Panoramic VR care se conectează la smartphone-ul Huawei pentru a realiza fotografii impresionante.

Între timp, au anunțat și cei de la Huawei România lansarea telefonului pe piața locală, la un preț pentru versiunea de 128GB stocare internă cu 6GB RAM, la un preț recomandat de 3.599 RON, în variantele de culoare Titanium Gray și Mocha Brown;