Huawei Mate 10 Pro apare în primele imagini spion

- Adrian Ungureanu
347

După cum probabil știți, Huawei se pregătește să lanseze o nouă generație de telefoane Huawei Mate, compania chineză urmând să le prezinte luna viitoare.

Devine din ce în ce mai clar că vor fi două telefoane destul de diferite în noua serie Mate 10, așa cum notam cu ceva timp în urmă. La începutul acestei săptămâni am văzut câteva randări și cu modelul mai modest, modelul Mate 10, dar acum au apărut pe internet primele imagini spion cu modelul mai scump și mai interesat, Mate 10 Pro.

Evident, imaginile sunt din China și ne prezintă un telefon funcțional, complet diferit de modelul Mate 10 despre care vă vorbeam mai devreme, cu ecran foarte mare, cu margini extrasubțiri pe laterale și doar două benzi destul de înguste în partea de sus și cea de jos a display-ului.

Sunt două poze din două surse diferite, dar niciun nu s-a gândit să facă o poză și cu partea din spate a telefonului. Cel mai probabil nu s-a vrut și-mi seamănă a ”scăpare de informații controlată”.

Oricum, modelul Mate 10 Pro este mult mai atrăgător din punct de vedere estetic decât modelul Mate 10. Dar va fi și mai scump. Unele zvonuri anunță prețuri de peste 1.000 de dolari. Prezentarea noii serii Mate 10 este programată pentru data de 16 octombrie și va avea loc la München.