Huawei Mate 10 ar putea fi lansat în octombrie, în Germania, la un preț uriaș

- Adrian Ungureanu
358

Germania a început să fie țara favorită a celor de la Huawei pentru a-și lansa noile telefoane în Europa. După Honor 9, care a fost prezentat la Berlin, un nou telefon de la Huawei va fi lansat în această țară și anume, modelul Mate 10.

Ultimele zvonuri sugerează că noul phablet de la Huawei ar urma să fie prezentat pe data de 16 octombrie, dar nu la Berlin. De data această ar fi preferat Munchen.

Partea care ne sperie legată de această ultimă scurgere de informații este legată de preț. Sursa acestor zvonuri, care vine pe filiera poloneză, afirmă că prețul s-ar ridica în jurul a 4.000 de zloți polonezi, adică undeva în jurul a 940 de euro (~1.100 dolari).

Samsung deja a trecut pragul de 1.000 de dolari/euro, cu modelul Galaxy S8 Plus cu 6 GB memorie RAM. Apple ar putea testa chiar bariera de 1.100 de dolari/euro cu iPhone 8.

Dacă Huawei va încerca să aducă un telefon care să se vândă în jurul 1.000 de dolari/euro, deja putem să ne luăm gândul de la telefoane ieftine pentru următorii 2-3 ani.

Evident, informațiile încă nu sunt confirmate și pot fi cu ușurință exagerate. Dar văd că începe să devină la modă să lansezi telefoane de pentru 1.000 euro/dolari.