Huawei lansează noul model HUAWEI P smart 2019

404

Lansat în 2017 pe segmentul midmarket, HUAWEI P smart s-a remarcat în special în rândul tinerilor aflați în căutare de experiențe de utilizare excelente și design îndrăzneț, la un preț accesibil.

Noul model – HUAWEI P smart 2019 – vine să îmbunătățească aceste aspecte, încorporând unele dintre cele mai noi tehnologii pentru a oferi o experiență mai rafinată, care să răspundă nevoilor consumatorilor de astăzi.

HUAWEI P smart 2019 vine cu o capacitate de stocare internă de 64GB și suportă carduri de memorie de până la 512GB. Potrivit testelor interne ale Huawei, bateria de 3400 mAh oferă autonomie de până la 10 ore de navigare pe internet pe rețelele 4G, până la 18 ore de redare video continuă și până la 96 de ore de redare a muzicii. În plus, sistemul inteligent de gestionare a bateriei aplică mai multe restricții pentru a prelungi durata de viață a bateriei, inclusiv suspendarea aplicațiilor aflate în background sau când telefonul nu este folosit.

Comparând HUAWEI P smart 2019 cu versiunea anterioară, consumatorii vor remarca suprafața mare de afișare, posibilă datorită display-ului de 6.21 inchi. Noul smartphone renunță și la marginea superioară în favoarea unui design Dewdrop, în formă de perlă, care găzduiește camera frontală, și elimină complet rama inferioară.

Densitatea ridicată a pixelilor (415ppi) permite o rezoluție mai mare FHD + (2340×1080). Având în vedere că utilizatorii petrec din ce în ce mai mult timp navigând pe smartphone-uri, HUAWEI P smart 2019 a inclus modul Eye Comfort, certificat de TÜV Rheinland, care filtrează lumina albastră, reducând astfel oboseala apărută la nivelul ochilor în cadrul sesiunilor lungi de utilizare a dispozitivelor.

Alături de afișajul premium, HUAWEI P smart 2019 vine echipat cu un nou sistem de camere. Camera secundară de 8MP, încorporată în crestătura display-ului, are o deschidere f/2.0 și beneficiază de capabilitățile oferite de inteligența artificială și realitatea augmentată, dar și de controlul gesturilor.

Camera dublă principală este alcătuită dintr-un senzor de 13MP și unul de 2MP. Cu ajutorul AI Image Stabilization și a obiectivului cu deschidere mare, se pot realiza fotografii de noapte luminoase și detaliate, fără a fi nevoie de un trepied.

HUAWEI P smart 2019 vine cu EMUI 9.0, cea mai recentă interfață bazată pe Android 9 Pie, și optimizează alocarea proceselor pentru a îmbunătăți gradul de utilizare a procesorului. GPU Turbo 2.0, cea mai recentă versiune de procesare grafică de la Huawei, dublează eficiența energetică a GPU, oferind în același timp o performanță mai bună a procesorului grafic de până la 30% pe HUAWEI P smart 2019.

Lansat în două variante de culoare – Midnight Black și Aurora Blue, HUAWEI P smart 2019 beneficiază, de asemenea, de o formă ergonomică. Designul 3D curbat la care se adaugă carcasa lucioasă cu aspect de ceramică dau telefonului o identitate vizuală deosebită.