Huawei își provoacă rivalii! Mașini cu panouri publicitare parcate în fața magazinelor Apple și Samsung din Londra

- Adrian Ungureanu
459

Chinezii de la Huawei încep să învețe de la rivalii lor mai mari, Samsung și Apple, cum poți duce bătălia pe terenul adversarului, iar ultima lor manevră este de-a dreptul curajoasă și haioasă în același timp.

Săptămâna viitoare, mai exact, pe 27 martie, Huawei va lansa noua serie P20, în Paris, dar între timp, chinezii și-au făcut de cap în Marea Britanie. Mai în toată țara a umplut trotuarele de graffiti, anunțând lansarea noilor telefoane, după care s-au dus să fluture steagul războiului direct în fața competiției.

Două camionete cu panouri publicitare au fost pozate parcate în fața magazinului Apple Store in Londra, dar se pare că acestea au ajuns și în fața unor magazine Samsung. Pe panouri era scris ”Așteptați! Renașterea fotografie vine în curând!”.

După cum știți, Samsung și-a lăudat foarte mult, de fapt, cel mai mult, noile Galaxy S9 și S9+ pentru noile camere foto îmbunătățite. Așa că Huawei încearcă să le spună potențialilor clienți, stați să vedeți ce am pregătit noi! Nici nu se compară cu cei au Samsung și Apple.

Greu de crezut așa ceva. În același timp, trebuie să luăm în calcul faptul că Huawei lucrează cu Leica, producător de soluții optice pentru camere foto, cu o experiență vastă în industrie. În același timp, Huawei se laudă cu funcții de inteligență artificială, compania dovedindu-și priceperea în dezvoltarea de procesoare cu unități neurale, prin lansarea procesoarelor Kirin 970.

Așa că orice este posibil!