Huawei Honor 8 Lite apare în detalii complete în Finlanda

- Adrian Ungureanu
204

Huawei are un program încărcat de lansări în perioada următoare. La MWC 2017 trebuie să vină cu noile P10 şi P10 Plus, dar am aflat că lucrează şi la un P10 Lite, care ar putea fi lansat ceva mai târziu.

Dar P10 Lite nu este singurul model Lite care urmează să fie lansate în acest an, compania chineză fiind aproape de a lansa şi un model Honor 8 Lite. Acesta şi-a făcut apariţia într-un magazin online din Finlanda, la precomandă, ocazie cu care aflăm şi detaliile tehnice ale telefonului. Totdată apar şi primele imagini oficiale cu acest model.

Telefonul vine cu display de 5,2 inci LTPS, cu rezoluţie Full HD, procesor octa-core produs chiar de Huawei, model Kirin 655 şi 3 GB memorie RAM. Se pare că vine cu doar 16 GB spaţiu de stocare intern, dar telefonul dispune şi de slot pentru card microSD.

De asemenea, telefonul este dotat cu senzor pentru amprente, amplasat pe spatele acestuia, iar componenta foto este formată dintr-o cameră principală cu senzor de 12 MP şi un frontală, pentru selfie-uri, de 8 MP.

Aşa cum spuneam, telefonul este disponibil în Finlanda, la precomandă, la un preţ de 269 de euro şi va ajunge, efectiv, în magazine începând cu 17 februarie.