Huawei dezvăluie noul notebook HUAWEI MateBook X Pro

400

Huawei a prezentat în cadrul MWC 2019 noua versiune a primului notebook FullView – HUAWEI MateBook X Pro. Varianta actualizată a HUAWEI MateBook X Pro prezintă toate caracteristicile care definesc notebook-ul emblematic: design artistic, inovație și conectivitate.

Fiind un notebook ultrasubțire, noul HUAWEI MateBook X Pro încorporează perfect designul și calitatea conferite de semnătura Huawei. În același timp, progresele înregistrate cu ecranul tactil Ultra FullView, consumul de energie, performanța și conectivitatea pentru toate scenariile vin să îi ajute pe consumatori să rămână productivi oricând și oriunde. Designul premium, tehnologia inovatoare și inteligența sunt înrădăcinate în ADN-ul Seriei MateBook X Pro, iar cea mai recentă creație reflectă întrutotul această valoare. Este cel mai puternic și inteligent dispozitiv portabil pe care l-am creat și suntem încântați să-l putem aduce în mâinile consumatorilor“, a declarat Wang Yinfeng, President of PC and Tablet Product Line, Huawei Consumer BG.

Noul HUAWEI MateBook X Pro vine cu o carcasă metalică și cu un finisaj satinat plăcut la atingere. Disponibil în culorile Mystic Silver și Space Gray, notebook are 14.6mm grosime și cântărește 1.33kg.

Construit pe tehnologia LTPS, ecranul Ultra FullView de 13.9 inchi suportă o rezoluție de 3K (3000×2000) și 100% din gama de culori sRGB. În plus, ecranul cu multitouch în 10 puncte și Finger Gestures Screenshot oferă utilizatorilor o modalitate mai facilă de a folosi dispozitivele.

HUAWEI MateBook X Pro încorporează procesoare Intel® Core™ i7-8565U sau i5-8265U și cipuri grafice dedicate NVIDIA® GeForce® MX250 cu 2GB GDDR5 VRAM.

În plus, HUAWEI MateBook X Pro este echipat cu o baterie de 57.4Wh. Datorită proprietăților de economisire a energiei, utilizatorii se vor putea bucura de autonomie, nefiind nevoie să mai cupleze dispozitivul la un cablu de alimentare de-a lungul unei zile.

Cele mai noi tehnologii din industrie, precum Fingerprint Power Button 2.0 și camera încastrată în tastatură, aduc o nouă serie de beneficii. Dacă prima permite consumatorilor să-și autentifice rapid identitatea chiar în momentul pornirii dispozitivului, cea din urmă le protejează confidențialitatea și maximizează afișajul.

Noul MateBook X Pro va fi pus în vânzare începând cu luna aprilie.

Produs Specificații Preț
Huawei MateBook X Pro i5/8GB/512GB/MX250/TouchScreen 1.599€
Huawei MateBook X Pro i7/16GB/1TB/MX250/ TouchScreen 1.999€

No posts to display