Huawei confirmă lansarea în Europa a unui nou telefon Honor, care seamănă mult cu Mate 10 Pro

355

Honor este divizia de brand a celor de la Huawei, care se presupune că ar trebui să vândă produse mai ieftine. Totuși în ultimul an, produsele cu acest brand nu mai sunt chiar așa de ieftine, iar Huawei pare să pregătească un nou telefon, al cărui preț nu cred că se va încadra în strategia gândită inițial pentru brandul Honor.

Compania a confirmat lansarea pentru data de 5 decembrie, la Londra, a unui nou telefon sub brandul Honor, iar dacă ne uităm la ilustrația folosită de companie în invitație, vedem că acest misterios model, seamănă cu Huawei Mate 10 Pro, care va fi prezentat săptămâna viitoare, pe 16 octombrie, alături de alte trei modele din seria Mate 10.

De ce credem că acest nou telefon seamănă cu Mate 10 Pro. În primul rând ecranul cu margini extrasubțiri, pe care l-am văzut în majoritatea randărilor și cu flagship-ul de la Huawei. Apoi în ilustrație, în stânga jos vedeți hashtag-ul #IOOI. Cele două OO sunt un indiciu clar că telefonul va avea cameră duală, apoi al doilea O este în forma unui roboțel, deci un indiciu pentru funcțiile AI (inteligență artificială) pe care Huawei le promovează și pentru familia Mate 10.