Huawei ar putea lansa un model P20 până la finele acestui an

- Adrian Ungureanu
192

Nu știm care este planul celor de la Huawei, dar compania chineză tocmai a înregistrat titulatura ”P20”, despre care cele mai multe surse sugerează că va fi o versiune îmbunătățită a modelului P10 Plus lansat la începutul acestui an.

Zvonurile afirmă că acest P20 ar putea fi lansat până la finele acestui an, deci nu se pune problema să fie următoare generație de flagship-uri de la Huawei, ci doar un model intermediar.

Surprinzătoare este alegerea acestei denumiri ”Huawei P20”. Ar putea fi un telefon care să se bată cu modele precum LG V30 sau Google Pixel 2, care vor fi lansate în cea de a doua partea a acestui an.

Dacă ar fi o versiune îmbunătățită a lui Huawei P10 Plus, ar trebui să vină cu un ecran de 5,5 inci, cu rezoluție Quad HD (2560×1440 pixeli), procesor Kirin 960, pentru că modele Kirin 970 ar trebui să ajungă abia în 2018, cel puțin 6GB memorie RAM, dacă nu chiar 8GB, 32/64 GB spațiu de stocare intern și cel puțin aceeași componentă foto cu cameră principală duală, cu senzori de 20MP+12MP și o cameră frontală de 8MP. Posibil, cu Android 8.0 la bord.

Dar deocamdată acestea sunt doar speculații așa că va trebui să mai așteptăm ceva lămuriri în privința înregistrării denumiri ”P20” și dacă nu cumva telefonul care ar urma să fie lansat la finalul acestui an este de fapt Huawei Mate 10.