Huawei a primit certificare pentru o tableta cu brandul Honor

- Adrian Ungureanu
268

Deşi toată atenţia este îndreptată către evenimentul în care vor fi lansare noile telefoane de top P10 şi P10 Plus, iată că Huawei se mai ocupă şi de dezvoltarea altor dispozitive. De această dată subiectul este o nouă tabletă pentru care Huawei primit certificare TENAA.

Tableta va fi lansată sub brandul Honor, lucru care se poate vedea destul de clar în imaginile de pe site-ul TENAA, iar modelul este MediaPad T3. Din datele publicate pe site-ul autorităţii chineze reiese că tableta va veni cu un display de 8 inci, cu rezoluţie 1280×800, procesor quad-core tactat la 1,4GHz, 3 GB memorie RAM şi 32 spaţiu de stocare intern.

Huawei a ales pentru această tabletă un senzor de 5 MP pentru camera principală şi unul de odar 2 MP pentru camera principală, aşa că nu va fi un hit în rândul pasionaţilor de selfie-uri. tableta va veni cu o baterie de 4.650 mAh şi va rutal pe Android 7.0 Nougat.

Per total, este o tabletă cu dotări modeste, deci ar trebui să vină şi cu un preţ mic. Din păcate, nu sunt informaţii în această privinţă deocamdată, dar de obicei, după ce primeşte certificare TENAA, un produs ajunge destul de repede pe piaţă.